נגישות
facebook
youtube
instagram
אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
תיכוניסטים/יות? בואו לעשות מחויבות אישית באנונימוס! >>>
הזמינו למקום עבודתכם/ן מפגש עם אנשי תקשורת ותרבות, הכולל תוכן מעשיר, חווייתי ומעורר מחשבה, על האוכל שלנו >> >>>
צוות החקירות שלנו תיעד את המתרחש בדיר הגדול של קיבוץ גבע, שהחלב המופק בו נמכר ל"תנובה". צפו ושתפו בחשיפתו בחדשות "כאן" >> >>>
שווה קריאה
מצפון וצמחונות בכיף, בספרם של סטיב סמולמן וג'ואל דריידמי. מה יעשה אוכל בשר שפגש כבשה קטנה וגילה שהיא זקוקה לו ורוחשת כלפיו אמון וחום? על כך בספר לגיל הרך, שיעורר מחשבות גם במבוגרים. אריאל צֹבל קרא, התבונן – וממליץ בהתלהבות. >>>
הצצה לכנס מדעי הבקר לרגל "חגיגות שמחת החלב". ב"חגיגות שמחת החלב" מנסה תעשיית החלב לשוות לעצמה תדמית פסטורלית. אולם הכנס ה-21 למדעי הבקר חושף מציאות אחרת לגמרי: התיעוש הגובר מביא לעלייה קבועה בשיעור דלקות העטינים והרחם, וההזנה במזון מרוכז מחריפה את בעיות הצליעה. אך לדעת אנשי התעשייה, הבעיה החשובה היא האפשרות שעובדות כאלה ייחשפו בבלוגים באינטרנט. >>>