אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
מזג-האוויר מתחיל להשתנות, וכבכל סתיו, בקרוב יזנקו מכירות המעילים והשמיכות - חלקן במילוי נוצות ופוך. זה הזמן להכיר כמה עובדות על תעשיית הנוצות והפוך, כדי לבחון אם אנחנו מוכנים לקחת בה חלק ולתרום לשגרת ההתעללות ב"מפעלי הייצור" שלה >> >>>
מאיפה מגיע רוב בשר הבקר שנמכר בישראל? תחקיר חוצה-מדינות בדרום אמריקה, במשחטות המייצאות בשר "כשר" לישראל, חושף שימוש בשיטה שבה תולים את בעלי החיים באכזריות מרגליהם באוויר בעודם בהכרה מלאה. זאת על אף שהשיטה הוצאה משימוש בישראל והרבנות התחייבה להפסיקה >> >>>
חלון הזדמנויות נדיר מאפשר לאסור ולהפסיק בישראל בקרוב את אחת משיטות הדיג האכזריות וההרסניות ביותר לסביבה - דיג המכמורת. עם 23 ספינות בלבד שגורמות הרס והרג עצומים, אך מספקות חלק אפסי מהדגים הנצרכים בישראל - כל הרשויות כבר מוכנות להוציא את המהלך אל הפועל. אולם שני פוליטיקאים מעכבים את ההחלטה: יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ איתן כבל, ושר האוצר משה כחלון. מוזמנים לקרוא - ולכתוב להם! >>>
שווה קריאה
משקים תעשייתיים לגידול בעלי-חיים הם מהגורמים העיקריים למשבר הסביבתי >>>
על דו"ח האו"ם "צלו הארוך של משק-החי". ניצול חקלאי של בעלי-חיים הוא אחד הגורמים העיקריים למשבר הסביבתי – כך לפי דו"ח ארגון המזון והחקלאות של האו"ם. הדו"ח מתריע על הדחיפות בביצוע רפורמות יסודיות בשיטות החקלאיות, אולם נכשל בהסקת המסקנה האלמנטרית: קידום הצמחונות חיוני לטיפול במשבר הסביבתי. >>>