אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
מזג-האוויר מתחיל להשתנות, וכבכל סתיו, בקרוב יזנקו מכירות המעילים והשמיכות - חלקן במילוי נוצות ופוך. זה הזמן להכיר כמה עובדות על תעשיית הנוצות והפוך, כדי לבחון אם אנחנו מוכנים לקחת בה חלק ולתרום לשגרת ההתעללות ב"מפעלי הייצור" שלה >> >>>
מאיפה מגיע רוב בשר הבקר שנמכר בישראל? תחקיר חוצה-מדינות בדרום אמריקה, במשחטות המייצאות בשר "כשר" לישראל, חושף שימוש בשיטה שבה תולים את בעלי החיים באכזריות מרגליהם באוויר בעודם בהכרה מלאה. זאת על אף שהשיטה הוצאה משימוש בישראל והרבנות התחייבה להפסיקה >> >>>
חלון הזדמנויות נדיר מאפשר לאסור ולהפסיק בישראל בקרוב את אחת משיטות הדיג האכזריות וההרסניות ביותר לסביבה - דיג המכמורת. עם 23 ספינות בלבד שגורמות הרס והרג עצומים, אך מספקות חלק אפסי מהדגים הנצרכים בישראל - כל הרשויות כבר מוכנות להוציא את המהלך אל הפועל. אולם שני פוליטיקאים מעכבים את ההחלטה: יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ איתן כבל, ושר האוצר משה כחלון. מוזמנים לקרוא - ולכתוב להם! >>>
שווה קריאה
חקירה סמויה בבית המטבחיים הגדול בישראל >>>
הצצה לכנס מדעי הבקר לרגל "חגיגות שמחת החלב". ב"חגיגות שמחת החלב" מנסה תעשיית החלב לשוות לעצמה תדמית פסטורלית. אולם הכנס ה-21 למדעי הבקר חושף מציאות אחרת לגמרי: התיעוש הגובר מביא לעלייה קבועה בשיעור דלקות העטינים והרחם, וההזנה במזון מרוכז מחריפה את בעיות הצליעה. אך לדעת אנשי התעשייה, הבעיה החשובה היא האפשרות שעובדות כאלה ייחשפו בבלוגים באינטרנט. >>>