נגישות
facebook
youtube
instagram
אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
הזמינו למקום עבודתכם/ן מפגש עם אנשי תקשורת ותרבות, הכולל תוכן מעשיר, חווייתי ומעורר מחשבה, על האוכל שלנו >> >>>
מוצרי חלב שהופקו מכבשים נהנים מתדמית פסטורלית וטבעית, אך המציאות של תעשיית חלב הצאן בימינו רחוקה מכך מאוד. צוות החקירות שלנו תיעד את המתרחש באחד הדירים הגדולים בישראל, בקיבוץ גבע, שהחלב המופק בו משמש לייצור גבינות צאן של "תנובה". צפו ושתפו בעיקרי ממצאי התחקיר, שנחשף בחדשות "כאן" >> >>>
ב-9.9.17 יצעדו מגן מאיר ועד לכיכר רבין 30,000 אנשים וישמיעו את קולם של בעלי החיים באשר הם. בואו לעשות איתנו היסטוריה >> >>>
שווה קריאה
מאמר דעה. לאחרונה נעשו ניסיונות לאסור שחיטת בעלי-חיים ללא הימום בהולנד ובצרפת. השימוש בהימום אסור, כידוע, על פי דיני "השחיטה הכשרה" היהודית והמוסלמית. שיתוף פעולה נדיר בין יהודים ומוסלמים בהולנד הצליח להביא לדחיית ההצבעה, וככל הנראה אף יביא להפלת החוק (ולאי קידומו בצרפת). אך האם בכלל מדובר בחוק שעשוי לקדם את הגנת בעלי-החיים? או, אולי, מדובר בליבוי מחלוקות על נושא שולי יחסית - אשר יוצר דיון ציבורי סוער, אך מסיח את הדעת מהסוגיות האמיתיות של יחסינו לבעלי-החיים? >>>
הצצה לכנס מדעי הבקר לרגל "חגיגות שמחת החלב". ב"חגיגות שמחת החלב" מנסה תעשיית החלב לשוות לעצמה תדמית פסטורלית. אולם הכנס ה-21 למדעי הבקר חושף מציאות אחרת לגמרי: התיעוש הגובר מביא לעלייה קבועה בשיעור דלקות העטינים והרחם, וההזנה במזון מרוכז מחריפה את בעיות הצליעה. אך לדעת אנשי התעשייה, הבעיה החשובה היא האפשרות שעובדות כאלה ייחשפו בבלוגים באינטרנט. >>>