אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
ב-2016 אנונימוס חשפה בפריים-טיים תחקירים על התעללות בבעלי-חיים, כ-17 אלף אנשים נרשמו לאתגר22+, עשרות אלפי בני נוער השתתפו בהרצאות העמותה, קיימנו עשרות אירועי הסברה ומחאה ברחבי הארץ והבאנו את הטבעונות למזנון הכנסת >> >>>
מזג-האוויר מתחיל להשתנות, וכבכל סתיו, בקרוב יזנקו מכירות המעילים והשמיכות - חלקן במילוי נוצות ופוך. זה הזמן להכיר כמה עובדות על תעשיית הנוצות והפוך, כדי לבחון אם אנחנו מוכנים לקחת בה חלק ולתרום לשגרת ההתעללות ב"מפעלי הייצור" שלה >> >>>
מאיפה מגיע רוב בשר הבקר שנמכר בישראל? תחקיר חוצה-מדינות בדרום אמריקה, במשחטות המייצאות בשר "כשר" לישראל, חושף שימוש בשיטה שבה תולים את בעלי החיים באכזריות מרגליהם באוויר בעודם בהכרה מלאה. זאת על אף שהשיטה הוצאה משימוש בישראל והרבנות התחייבה להפסיקה >> >>>
שווה קריאה
מאמר דעה. לאחרונה נעשו ניסיונות לאסור שחיטת בעלי-חיים ללא הימום בהולנד ובצרפת. השימוש בהימום אסור, כידוע, על פי דיני "השחיטה הכשרה" היהודית והמוסלמית. שיתוף פעולה נדיר בין יהודים ומוסלמים בהולנד הצליח להביא לדחיית ההצבעה, וככל הנראה אף יביא להפלת החוק (ולאי קידומו בצרפת). אך האם בכלל מדובר בחוק שעשוי לקדם את הגנת בעלי-החיים? או, אולי, מדובר בליבוי מחלוקות על נושא שולי יחסית - אשר יוצר דיון ציבורי סוער, אך מסיח את הדעת מהסוגיות האמיתיות של יחסינו לבעלי-החיים? >>>
הצצה לכנס מדעי הבקר לרגל "חגיגות שמחת החלב". ב"חגיגות שמחת החלב" מנסה תעשיית החלב לשוות לעצמה תדמית פסטורלית. אולם הכנס ה-21 למדעי הבקר חושף מציאות אחרת לגמרי: התיעוש הגובר מביא לעלייה קבועה בשיעור דלקות העטינים והרחם, וההזנה במזון מרוכז מחריפה את בעיות הצליעה. אך לדעת אנשי התעשייה, הבעיה החשובה היא האפשרות שעובדות כאלה ייחשפו בבלוגים באינטרנט. >>>