נגישות
facebook
youtube
instagram
אנונימוס בפייסבוק
חדש באתר
הזמינו למקום עבודתכם/ן מפגש עם אנשי תקשורת ותרבות, הכולל תוכן מעשיר, חווייתי ומעורר מחשבה, על האוכל שלנו >> >>>
מוצרי חלב שהופקו מכבשים נהנים מתדמית פסטורלית וטבעית, אך המציאות של תעשיית חלב הצאן בימינו רחוקה מכך מאוד. צוות החקירות שלנו תיעד את המתרחש באחד הדירים הגדולים בישראל, בקיבוץ גבע, שהחלב המופק בו משמש לייצור גבינות צאן של "תנובה". צפו ושתפו בעיקרי ממצאי התחקיר, שנחשף בחדשות "כאן" >> >>>
ב-9.9.17 יצעדו מגן מאיר ועד לכיכר רבין 30,000 אנשים וישמיעו את קולם של בעלי החיים באשר הם. בואו לעשות איתנו היסטוריה >> >>>
שווה קריאה
הצצה לכנס מדעי הבקר לרגל "חגיגות שמחת החלב". ב"חגיגות שמחת החלב" מנסה תעשיית החלב לשוות לעצמה תדמית פסטורלית. אולם הכנס ה-21 למדעי הבקר חושף מציאות אחרת לגמרי: התיעוש הגובר מביא לעלייה קבועה בשיעור דלקות העטינים והרחם, וההזנה במזון מרוכז מחריפה את בעיות הצליעה. אך לדעת אנשי התעשייה, הבעיה החשובה היא האפשרות שעובדות כאלה ייחשפו בבלוגים באינטרנט. >>>
מצפון וצמחונות בכיף, בספרם של סטיב סמולמן וג'ואל דריידמי. מה יעשה אוכל בשר שפגש כבשה קטנה וגילה שהיא זקוקה לו ורוחשת כלפיו אמון וחום? על כך בספר לגיל הרך, שיעורר מחשבות גם במבוגרים. אריאל צֹבל קרא, התבונן – וממליץ בהתלהבות. >>>